2022/23 program yılı için ayrılmış olan 2 kişilik Pasch bursu, Goethe Enstitüsü tarafından MEB nezdinde yürütülen onay sürecinin henüz sonuçlanmamış olması ve YFU programları son başvuru tarihlerinin yaklaşmış olması nedeniyle, bu sene için kullanılamayacaktır. 2022-23 program yılı için ayrılmış olan 2 kişilik %100 burs, bir sonraki yıla (2023/24 program yılı) aktarılmıştır.

Bu kapsamda, 2023/24 program yılında, bu seneden aktarılan 2 kişilik tam bursla birlikte, 4 öğrenciye tam burs verilebilecektir. 

Bu sene YFU programları ile Almanya’da değişim öğrencisi olmak isteyen PASCH/FIT okulu öğrencileri, YFU’nun Mercator Vakfı kısmi burs programına başvurularını yapmak üzere YFU Türkiye ofisi ile iletişime geçebilirler. Ya da dileyen öğrenciler, bir sonraki yıl Pasch bursu için başvuruda bulunabilirler.

2023/24 program yılı Pasch Bursu programı hakkında bilgi almak üzere Ekim ayı itibariyle web sayfamızı takip edebilir, PASCH/FIT okullarında bulunan Pasch koordinatörleri ile iletişime geçebilirsiniz.