YFU Türkiye 10. Yıl Bursu 

Bu sene kuruluşunun 10. yılını kutlamakta olan YFU Türkiye tarafından, bugüne değin hiç gidilmemiş bir YFU ülkesine (Brezilya, Meksika, Uruguay, Paraguay, Şili, Ekvador, Tayland, Endonezya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Sırbistan, Letonya veya Slovakya) gitmek üzere başvuruda bulunan ve mülakatlarda başarılı olan 1 öğrenciye %90 burs verilecektir. Burs tahsisi, öğrencinin motivasyonu ve ailesinin ekonomik durumu gözönünden bulundurularak Şubat 2019’da yapılacaktır.

Başvuruda bulunmak için:

1- YFU Türkiye ön kayıt formunu doldurun.

2- Mülakata katılmak üzere işlemlerinizi en geç 15 Aralık 2018 tarihine kadar tamamlayın.

3- Başvurunuzu tamamladıktan sonra, YFU Türkiye tarafından mülakat günü ve saati hakkında gelecek bilgilendirmeyi bekleyin.

4- Mülakat gününde, mülakata katılmak üzere belirtilen saat ve yerde hazır bulunun. Mülakatınız sırasında 10. yıl bursuna başvurmak istediğinizi belirtin.

5- Mülakatı takip eden 10 gün içinde, başarılı olup olmadığınıza dair YFU Türkiye tarafından size bilgi verilmesini bekleyin.

Mülakatınızın başarılı olması ve programlara katılmak üzere uygun bulunmanız halinde, Ocak 2019’da yapılacak olan 2. mülakat için davet edileceksiniz.

İlk aşamada başarılı olan tüm adaylarla yapılacak olan 2. mülakat sonrasında, Şubat 2019 başında 10. yıl bursunu almaya hak kazanan bir kişi belirlenecektir.